Van Der Wal Car Detailing

Van Der Wal Car Detailing

Auto coating Haarlem

Bent u op zoek naar een car detailer of wilt u uw auto optimaal beschermen tegen weersinvloeden van buiten? Van der Wal Car Detailing is dé specialist op het gebied van detailing.

Behandelingen Transport
×

Gecertificeerd

Opti-Coat Pro, Pro Plus, Pro3

installer

 

Opti-Coat

Opti-Coat is een

Keramisch en kraswerende

coating

Onbeperkte garantie

Opti-Coat biedt

5 jaar tot Onbeperkte garantie

op uw coating

Onze behandelingen

Opti-Coat Pro

Glans: Medium
Waterafstotend: Medium
Slijtvast: Medium
Maximale bescherming
Self healing
Kraswerend
Garantie: 5 jaar

Opti-Coat Pro

Opti-Coat pro plus

Glans: Goed
Waterafstotend: Goed
Slijtvast: Goed
Maximale bescherming
Self healing
Kraswerend
Garantie: 7 jaar

Opti-Coat Pro Plus

Opti-Coat Pro3

Glans: Extreem
Waterafstotend: Extreem
Slijtvast: Extreem
Maximale bescherming
Self healing
Krasbestendig
Garantie: Onbeperkt

Opti-Coat Pro3

Auto laten coaten

Om uw auto optimaal te beschermen tegen weersinvloeden van buiten af zijn er verschillende coatings verkrijgbaar. Wij horen van klanten dat zij door de bomen het bos niet meer zien. Wij leggen u graag uit wat voor coatings er zijn, zodat u een keuze kunt maken die aansluit op uw wensen. Een glascoating bestaat voor het grootste deel uit Silicon carbide (Sio2), hars en soms uit nano deeltjes. Elke glascoating wordt vaak aan gebracht met meerdere lagen.

Vraag offerte aan

Glascoating aanbrengen

Iedereen kan een glascoating kopen en aanbrengen, dit betekent dat niet alleen gecertificeerde bedrijven dit doen. Bij een glascoating worden er speciale warmtelampen ingezet om de coating goed te laten uitharden. Bij meerdere lagen bent u uw auto 2 tot 3 dagen kwijt. Glascoating ligt op de lak en zal naar loop van tijd minder worden, met een her applicatie is dit gemakkelijk te herstellen.

Vraag offerte aan

Opti-Coat (SIC)

Kenmerken van de Opti-Coat (SIC) behandeling zijn:

  • Opti-Coat bestaat alleen uit Silicon carbide. (SIC)
  • Opti-Coat wordt in 1 of 2 lagen aan gebracht.
  • Opti-Coat heeft een korte droogtijd waardoor u snel weer over u auto kunt beschikken.
  • Opti-Coat kan alleen worden aangebracht door gecertificeerde bedrijven.
  • Opti-Coat gaat een verbinding aan met de lak en zal dus niet slijten, er is ook geen her applicatie nodig.
  • Bij een Opti-coat behandeling krijgt u 5 of 7 jaar garantie.

Vraag offerte aan

Vraag offerte aan

Er zijn een tal van mogelijke combinaties die wij voor u kunnen realiseren. Wij streven naar 100% tevredenheid bij onze klanten. Om dit te realiseren kijken wij graag samen met u hoe we uw wensen kunnen realiseren.

Vraag offerte aan

Uitstekend
Gebaseerd op 50 recensies
Johnny Besman
Johnny Besman
2023-10-04
Ik ben heel erg tevreden met de full front xpel (ppf) van mijn auto, Diep respect voor de afwerking tot nu toe. Ze hebben extra en meer geleverd dan ik had verwacht en daar word ik nou blij van, De service is top. Daarom beveel ik Van der wal car detailing aan. Heren nogmaals bedankt voor het afzetten en ophalen bij het dichtstbijzijnde busstation bij jullie in de buurt.
Ozgur Ertem
Ozgur Ertem
2023-09-21
I recently took my 2006 Aston Martin DB9 Volante to Van der Wal Car Detailing, and couldn't be happier with the outcome. From the moment I entered their facility, I knew my car was in expert hands. Patrick and his team treated my DB9 to an OptiCoat Pro Plus coating, and the end result was nothing short of phenomenal. The level of shine and protection it now has is incredible—my car has never looked better! What impressed me most was not just the quality of the work, but also the attention to detail that went into the entire process. I highly recommend Van der Wal Car Detailing for anyone looking to give their car the top-notch treatment it deserves.
Sander Brouwer
Sander Brouwer
2023-08-19
Mijn twee jaar oude auto weer in nieuw staat en behandeld met opti-coat pro plus. Vriendelijk, alle tijd voor uitleg over mogelijkheden en onmogelijkheden. Afspraken worden nagekomen en lekkere koffie. Zeer tevreden!
Daryl Baars
Daryl Baars
2023-08-10
Fijn in de communicatie, duidelijke afspraken, eerlijk advies, denken goed mee. Patrick en team, echt een aanrader.
Oliver Krul
Oliver Krul
2023-07-25
Vrijdag ochtend auto gebracht voor een Xpel ultimate glossy black ppf behandeling van mijn dak, verder mijn b en c stijlen laten doen in Xpel ultimate clear, en tot slot mijn voor en achterlichten laten tinten. Zaterdagochtend auto weer opgehaald, mijn mond viel open wat een super glossy dak en de getinte lichten super gedaan, en als service ook nog mijn dak in de opti coat gezet. Ook advies gekregen om mijn remklauwen te laten kleuren, dit kan dus ook bij Van der Wal. Wat een geweldige superstore is Van der Wal Detailing. super bedankt !!!!!
Val Argunov
Val Argunov
2023-05-29
Perfecte dienstverlening!
Timo Lowie
Timo Lowie
2023-05-21
Wat een toppers!!! De auto is van binnen en buiten compleet gereinigd en ziet er super mooi uit. Super leuke en aardige mensen (o.a. Mike) Echt heel mooi gedaan! Hartelijk dank en ik kom vaker!
Adrian McPhee
Adrian McPhee
2023-05-18
Excellent communication and super results with the ceramic coating of my car.
ENTERTAINIT!
ENTERTAINIT!
2023-05-15
Mijn Cupra Formentor in de OptiCoat Pro plus laten zetten. Patrick is super vriendelijk en vakkundig en heeft de auto uitmuntend gepoetst en gecoat. Echt een mega verschil met hoe deze was. Super tevreden en ik raad hem zeker aan!
Jack Linssen
Jack Linssen
2023-05-08
niet alleen zijn ze ontzettend goed in hun werk, ook zijn het erg vriendelijke en behulpzame mensen. Coating op auto was sneller klaar als verwacht en ziet er ontzettend mooi uit!. echt vakwerk!! Zeer zeker aan te raden! Zeer behulpzaam en goede adviezen!

Van Der Wal Car Detailing

Onze studio