Van Der Wal Car Detailing

FAQ

×

Veelgestelde vragen

Wat is Opti-Coat?
Opti-Coat is een keramische coating die de lak beschermt tegen invloeden van buitenaf. Denk aan vogelpoep, zure regen, hars, strooizout, etc. Het geeft een extreem diepe glans en is water en vuil afstotend.
Is Opti-Coat een glascoating?
Nee, een glascoating zweeft op de lak en slijt na een paar jaar. Opti-Coat wordt één met de lak, waardoor er een extra dikke, blanke lak laag ontstaat die niet slijt.
Is Opti-Coat alleen voor nieuwe auto’s?
Nee, Opti-Coat is geschikt voor zowel nieuwe als gebruikte auto’s.
Moet mijn auto gepolijst worden, voordat deze gecoat wordt?
Ja, voordat de auto gecoat wordt, is het van belang dat wij de lak in de hoogst haalbare staat brengen. Bij een gebruikte auto zal er echter altijd meer polijstwerk aan zitten, dan bij een nieuwe auto.
Hoe lang duurt de behandeling?
Bij een nieuwe auto zijn wij één dag met de auto bezig, bij een gebruikte auto twee dagen en bij Opti-Coat Pro3 drie tot vier dagen.
Als ik mijn auto bij jullie achter laat, staat deze daar dan veilig?
Ja, bij ons staat uw auto altijd binnen in onze exclusieve detailstudio met hoogwaardig alarm, video bewaking en 24-uurs beveiliging.
Is Opti-Coat alleen voor auto's?
Nee. Opti-Coat is ook toe te passen op motoren.
Zit er ook garantie op Opti-Coat?
Ja:
Opti-Coat Pro: 5 jaar garantie, inclusief certificaat.
Opti-Coat Pro Plus: 7 garantie, inclusief certificaat.
Opti-Coat Pro3: onbeperkt garantie, inclusief certificaat.
Wat moet ik doen als ik schade aan mijn auto heb die gecoat is?
De gespoten delen zullen opnieuw gecoat moeten worden. Dit kan na twee weken.

Heeft u een andere vraag?

Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Neem contact met ons op.

Neem contact op

Gebaseerd op 33 recensies.
jan b
jan b
2022-08-21
auto laten behandelen met "glas" coating opti-coat pro 3. Ik werk bij een bedrijf in neen stoffige omgeving, vorige auto veel problemen met vuil. Coating ziet er goed uit en schoonmaken is nu makkelijk. Van der Wal car detailing: Goede bereikbaarheid en communicatie, snel en vakkundig aangebracht. Vriendelijk en doet niet moeilijk. aanrader.
Rob Kroezen
Rob Kroezen
2022-08-07
Top service en super eindresultaat.
Joep Hertsig
Joep Hertsig
2022-07-03
Beste Patrick en team. Mijn complimenten over het resultaat van mijn Mercedes AMG. Niet alleen het resultaat maar ook jullie service, uitleg en know how. Een aanrader voor je auto.
Naomi De Baare
Naomi De Baare
2022-06-12
Ik heb mijn auto laten coaten met de opti coat pro bij Van der Wal. Ik werd goed geholpen en het eindresultaat was erg mooi! Ben erg blij met de goede service en het mooie resultaat!
Michel Ypma
Michel Ypma
2022-05-16
Super service en mooi resultaat. Patrick en collega's zijn erg gepassioneerd en hebben alle aandacht voor je auto. Ritje station heen en weer was ook geen probleem toen bleek dat ik met vervoer in de knel kwam. Dank!
Ron Potters
Ron Potters
2022-03-25
Mooie zaak en vakkundig heren die daar werken. Top bedrijf
Alex
Alex
2022-03-17
De heren van van der Wal car detailing zijn gepassioneerde vakmensen, en nemen de tijd voor al je vragen, en geven je tips over het onderhouden van je auto, en het is fijn dat ze ook alle onderhoudsmiddelen voor je auto zelf verkopen. Afgelopen week een auto weggebracht voor de Opti-Coat Pro Plus, wat een prachtig resultaat, écht vakwerk! Binnenkort gaat de tweede auto die kant op. Het is niet goedkoop, maar is het zeker waard, zonder twijfel!
Marieke Moll
Marieke Moll
2022-02-11
Wat is onze Polo mooi geworden en interieur zo schoon 🧼 dat krijg jezelf niet voor elkaar. Lakreparaties verricht, ziet niets meer van de beschadigingen . Patrick en Rick zijn echte vakmensen. Eerlijk en transparant bedrijf en lekkere koffie . Heel veel succes met jullie bedrijf . Gijs en Marieke
Marcel Cornelissen
Marcel Cornelissen
2022-02-04
Met veel zorg en passie voor het vak voeren deze mannen car detailing uit op een next level.Professioneel, vakbekwaam en gebruikmakend van de best verkrijgbare coatings. Service van begin tot eind. Mijn auto in een "Opti-Coat Pro Plus" laten zetten. Lak weer als nieuw en voor vele jaren (veel langer dan bij glas coating) beschermd. Ga hier heen als je auto je dierbaar is of hem/haar gewoon langer op waarde wil houden.

Van Der Wal Car Detailing

Onze studio