Van Der Wal Car Detailing

Van Der Wal Car Detailing

Glascoating Tesla

Bent u op zoek naar een glascoating voor uw Tesla? Tesla’s staan bekend om hun zachte en poreuze lak, waardoor de lak van uw Tesla zeer snel achteruit gaat. Van Der Wal Car Detailing heeft dé oplossing voor uw Tesla!

Behandelingen Transport
×

Gecertificeerd

Opti-Coat Pro, Pro Plus, Pro3

installer

 

Opti-Coat is een

Keramisch en kraswerende

coating

 

Opti-Coat biedt

5 jaar tot Onbeperkte garantie

op uw coating

Onze behandelingen

Opti-Coat Pro

Glans: Medium
Waterafstotend: Medium
Slijtvast: Medium
Maximale bescherming
Self healing
Kraswerend
Garantie: 5 jaar

Opti-Coat Pro

Opti-Coat pro plus

Glans: Goed
Waterafstotend: Goed
Slijtvast: Goed
Maximale bescherming
Self healing
Kraswerend
Garantie: 7 jaar

Opti-Coat Pro Plus

Opti-Coat Pro3

Glans: Extreem
Waterafstotend: Extreem
Slijtvast: Extreem
Maximale bescherming
Self healing
Krasbestendig
Garantie: Onbeperkt

Opti-Coat Pro3

Wij zijn gecertificeerd installer van Opti-Coat.

Opti-Coat is de beste lakbescherming voor uw Tesla. In tegenstelling tot andere behandelingen, zoals een wax-en glascoating, zal de Opti-Coat lakcoating niet slijten en blijft het permanent op de lak zitten. Opti-Coat gaat een directe verbinding aan met de blanke laklaag, waardoor de coating niet op de lak zweeft maar één wordt met de lak. Het voordeel hiervan is dat Opti-Coat velen malen slijtvaster is dan andere coatings.

Vraag offerte aan

Voordelen Opti-Coat

Naast de optische voordelen heeft een Opti-Coat coating ook andere voordelen:

  • Het vuil zal zich minder snel aan het oppervlak hechten, waardoor het wassen een stuk eenvoudiger wordt.
  • De lak van uw Tesla is beschermd tegen UV-stralingen, krassen en is extreem waterafstotend.
  • Ook zullen bijvoorbeeld de uitwerpselen van vogels of andere invloeden van buitenaf veel minder snel schade aanrichten aan uw lak.
  • Opti-Coat lakcoating zal zorgen voor een extreme glans en kleurdiepte.
  • Opti-Coat heeft geen jaarlijkse controles of her applicaties nodig om de coating intact te houden.

Vraag offerte aan

Vraag offerte aan

Er zijn een tal van mogelijke combinaties die wij voor u kunnen realiseren. Wij streven naar 100% tevredenheid bij onze klanten. Om dit te realiseren kijken wij graag samen met u hoe we uw wensen kunnen realiseren.

Vraag offerte aan

Uitstekend
Gebaseerd op 50 recensies
Johnny Besman
Johnny Besman
2023-10-04
Ik ben heel erg tevreden met de full front xpel (ppf) van mijn auto, Diep respect voor de afwerking tot nu toe. Ze hebben extra en meer geleverd dan ik had verwacht en daar word ik nou blij van, De service is top. Daarom beveel ik Van der wal car detailing aan. Heren nogmaals bedankt voor het afzetten en ophalen bij het dichtstbijzijnde busstation bij jullie in de buurt.
Ozgur Ertem
Ozgur Ertem
2023-09-21
I recently took my 2006 Aston Martin DB9 Volante to Van der Wal Car Detailing, and couldn't be happier with the outcome. From the moment I entered their facility, I knew my car was in expert hands. Patrick and his team treated my DB9 to an OptiCoat Pro Plus coating, and the end result was nothing short of phenomenal. The level of shine and protection it now has is incredible—my car has never looked better! What impressed me most was not just the quality of the work, but also the attention to detail that went into the entire process. I highly recommend Van der Wal Car Detailing for anyone looking to give their car the top-notch treatment it deserves.
Sander Brouwer
Sander Brouwer
2023-08-19
Mijn twee jaar oude auto weer in nieuw staat en behandeld met opti-coat pro plus. Vriendelijk, alle tijd voor uitleg over mogelijkheden en onmogelijkheden. Afspraken worden nagekomen en lekkere koffie. Zeer tevreden!
Daryl Baars
Daryl Baars
2023-08-10
Fijn in de communicatie, duidelijke afspraken, eerlijk advies, denken goed mee. Patrick en team, echt een aanrader.
Oliver Krul
Oliver Krul
2023-07-25
Vrijdag ochtend auto gebracht voor een Xpel ultimate glossy black ppf behandeling van mijn dak, verder mijn b en c stijlen laten doen in Xpel ultimate clear, en tot slot mijn voor en achterlichten laten tinten. Zaterdagochtend auto weer opgehaald, mijn mond viel open wat een super glossy dak en de getinte lichten super gedaan, en als service ook nog mijn dak in de opti coat gezet. Ook advies gekregen om mijn remklauwen te laten kleuren, dit kan dus ook bij Van der Wal. Wat een geweldige superstore is Van der Wal Detailing. super bedankt !!!!!
Val Argunov
Val Argunov
2023-05-29
Perfecte dienstverlening!
Timo Lowie
Timo Lowie
2023-05-21
Wat een toppers!!! De auto is van binnen en buiten compleet gereinigd en ziet er super mooi uit. Super leuke en aardige mensen (o.a. Mike) Echt heel mooi gedaan! Hartelijk dank en ik kom vaker!
Adrian McPhee
Adrian McPhee
2023-05-18
Excellent communication and super results with the ceramic coating of my car.
ENTERTAINIT!
ENTERTAINIT!
2023-05-15
Mijn Cupra Formentor in de OptiCoat Pro plus laten zetten. Patrick is super vriendelijk en vakkundig en heeft de auto uitmuntend gepoetst en gecoat. Echt een mega verschil met hoe deze was. Super tevreden en ik raad hem zeker aan!
Jack Linssen
Jack Linssen
2023-05-08
niet alleen zijn ze ontzettend goed in hun werk, ook zijn het erg vriendelijke en behulpzame mensen. Coating op auto was sneller klaar als verwacht en ziet er ontzettend mooi uit!. echt vakwerk!! Zeer zeker aan te raden! Zeer behulpzaam en goede adviezen!

Van Der Wal Car Detailing

Onze studio