Van Der Wal Car Detailing

Over ons

×
Over Van Der Wal Car Detailing

Even voorstellen

Ik ben Patrick van der Wal. Lang ben ik op zoek geweest naar een baan waar ik iedere dag met plezier heen zou gaan. Na een aantal jaren ervaring bij een auto poets bedrijf te hebben opgedaan merkte ik op dat ik toch iets miste. Namelijk: alles uit je werk halen om topkwaliteit neer te zetten. Daarom ben ik Van der Wal car detailing begonnen met het motto: “Waar auto poets bedrijven stoppen, gaan wij verder!”.

Kunnen wij je helpen?

Vanderwalcardetailing tarieven

Tarieven

Dit in combinatie met de beste auto coating op de markt zijn punten waar wij ons in onder scheiden. Er bestaat niks leukers dan een klant, met een grote glimlach, weg te zien rijden in een auto met een sublieme glans met in de wetenschap dat deze glans er nog jaren op zal blijven zitten. Onze klanten komen uit het hele land en dat is iets waar ik heel trots op ben. Sinds dit jaar geef ik ook Opti-Coat trainingen voor detailers om mijn vakkundigheid en passie, voor het vak en de coating, door te geven aan andere detailers.

De tarieven

Referenties

Veelgestelde vragen

Wat is opticoat? is opticoat een glascoating? is opticoat alleen voor nieuwe auto’s? moet mijn auto gepolijst worden voordat die gecoat wordt? Hoe lang duurt de behandelingen. Is opti-coat alleen voor auto’s? Deze antwoorden en meer beantwoorden we graag voor je op de FAQ pagina

Veelgestelde vragen

Gebaseerd op 38 recensies
Gino Vandenberg
Gino Vandenberg
2022-12-04
Great service! Very satisfied with the Opti coat pro plus that they applied to my new vehicle. The service was quick and they also communicated clearly so I knew what to expect. Highly recommend!
Bart Peters
Bart Peters
2022-11-25
Camper laten coaten met prachtig resultaat, erg tevreden over de service en uitleg. Zeer aangenaam geholpen en te woord gestaan. Kortom aan te bevelen
Joep Hertsig
Joep Hertsig
2022-11-19
Beste Patrick en team. Wederom mijn complimenten over het resultaat van onze tweede wagen. Prachtig om te zien hoe jij en je team zo passioneel bezig zijn met jullie vak.
Sjors ten Hacken
Sjors ten Hacken
2022-11-09
Heel tevreden met de Opti Coat Pro Plus van mijn auto! De hoeveelheid werk viel Patrick tegen, maar alleen het beste was hem goed genoeg. Het resultaat mag er meer dan zijn! Je auto is hier in goede handen en komt als nieuw naar buiten: ik kan Van der Wal volledig aanraden. De coating gaat je een hoop plezier geven.
René
René
2022-10-06
Ik had geen ervaring met welke lakbehandeling dan ook dus ik ben afgegaan op de reviews. En die maakt Patrick meer dan waar. Supercleane werkplaats, duidelijke uitleg over wat ie gaat doen en ik vond de prijs eigenlijk wel meevallen als je nagaat wat je ervoor krijgt. Het resultaat was echt schitterend en je hebt echt te maken met vakmanschap. Een mooie auto bezitten is 1 ding, maar dan wil je voor onderhoud en in dit geval lakbescherming ook dat er vaklui aan werken en dat is bij Van der Wal zeker het geval.
jan b
jan b
2022-08-21
auto laten behandelen met "glas" coating opti-coat pro 3. Ik werk bij een bedrijf in neen stoffige omgeving, vorige auto veel problemen met vuil. Coating ziet er goed uit en schoonmaken is nu makkelijk. Van der Wal car detailing: Goede bereikbaarheid en communicatie, snel en vakkundig aangebracht. Vriendelijk en doet niet moeilijk. aanrader.
Rob Kroezen
Rob Kroezen
2022-08-07
Top service en super eindresultaat.
Naomi De Baare
Naomi De Baare
2022-06-12
Ik heb mijn auto laten coaten met de opti coat pro bij Van der Wal. Ik werd goed geholpen en het eindresultaat was erg mooi! Ben erg blij met de goede service en het mooie resultaat!
Michel Ypma
Michel Ypma
2022-05-16
Super service en mooi resultaat. Patrick en collega's zijn erg gepassioneerd en hebben alle aandacht voor je auto. Ritje station heen en weer was ook geen probleem toen bleek dat ik met vervoer in de knel kwam. Dank!

Van Der Wal Car Detailing

Onze studio