Van Der Wal Car Detailing

Over ons

×
Over Van Der Wal Car Detailing

Even voorstellen

Ik ben Patrick van der Wal. Lang ben ik op zoek geweest naar een baan waar ik iedere dag met plezier heen zou gaan. Na een aantal jaren ervaring bij een auto poets bedrijf te hebben opgedaan merkte ik op dat ik toch iets miste. Namelijk: alles uit je werk halen om topkwaliteit neer te zetten. Daarom ben ik Van der Wal car detailing begonnen met het motto: “Waar auto poets bedrijven stoppen, gaan wij verder!”.

Kunnen wij je helpen?

Vanderwalcardetailing tarieven

Tarieven

Dit in combinatie met de beste auto coating op de markt zijn punten waar wij ons in onder scheiden. Er bestaat niks leukers dan een klant, met een grote glimlach, weg te zien rijden in een auto met een sublieme glans met in de wetenschap dat deze glans er nog jaren op zal blijven zitten. Onze klanten komen uit het hele land en dat is iets waar ik heel trots op ben. Sinds dit jaar geef ik ook Opti-Coat trainingen voor detailers om mijn vakkundigheid en passie, voor het vak en de coating, door te geven aan andere detailers.

De tarieven

Referenties

Veelgestelde vragen

Wat is opticoat? is opticoat een glascoating? is opticoat alleen voor nieuwe auto’s? moet mijn auto gepolijst worden voordat die gecoat wordt? Hoe lang duurt de behandelingen. Is opti-coat alleen voor auto’s? Deze antwoorden en meer beantwoorden we graag voor je op de FAQ pagina

Veelgestelde vragen

Gebaseerd op 28 recensies.
Ron Potters
Ron Potters
2022-03-25
Mooie zaak en vakkundig heren die daar werken. Top bedrijf
Alex
Alex
2022-03-17
De heren van van der Wal car detailing zijn gepassioneerde vakmensen, en nemen de tijd voor al je vragen, en geven je tips over het onderhouden van je auto, en het is fijn dat ze ook alle onderhoudsmiddelen voor je auto zelf verkopen. Afgelopen week een auto weggebracht voor de Opti-Coat Pro Plus, wat een prachtig resultaat, écht vakwerk! Binnenkort gaat de tweede auto die kant op. Het is niet goedkoop, maar is het zeker waard, zonder twijfel!
Marieke Moll
Marieke Moll
2022-02-11
Wat is onze Polo mooi geworden en interieur zo schoon 🧼 dat krijg jezelf niet voor elkaar. Lakreparaties verricht, ziet niets meer van de beschadigingen . Patrick en Rick zijn echte vakmensen. Eerlijk en transparant bedrijf en lekkere koffie . Heel veel succes met jullie bedrijf . Gijs en Marieke
Marcel Cornelissen
Marcel Cornelissen
2022-02-04
Met veel zorg en passie voor het vak voeren deze mannen car detailing uit op een next level.Professioneel, vakbekwaam en gebruikmakend van de best verkrijgbare coatings. Service van begin tot eind. Mijn auto in een "Opti-Coat Pro Plus" laten zetten. Lak weer als nieuw en voor vele jaren (veel langer dan bij glas coating) beschermd. Ga hier heen als je auto je dierbaar is of hem/haar gewoon langer op waarde wil houden.
Edse de Bruijn
Edse de Bruijn
2022-01-26
Super tevreden. Mijn nieuwe auto laten voorzien van de Opti-Coat Pro Plus behandeling. Vriendelijk personeel, alles netjes volgens afspraak. Ook ruim de tijd voor vragen en tips voor het wassen van de wagen. Top!
joostdeglopper
joostdeglopper
2021-12-12
De tovenaars bij van der Wal hebben mijn Audi A5 met hun zwarte magie omgetoverd tot een parel, ik wist niet dat het resultaat zo waanzinnig zou zijn. Echt een enorme aanrader, thanks heren!
Paulo Soares
Paulo Soares
2021-12-07
Detailer die service en kwaliteit hoog heeft zitten. Hele team zeer professioneel en klant vriendelijk. Hebben mij thuis gebracht en opgehaald. Auto ziet er als nieuw uit , ben zeer tevreden over het geheel.
Q 13
Q 13
2021-09-30
Pleasant service with an eye for detail. We enjoy our Opti-Coat Pro3.

Van Der Wal Car Detailing

Onze studio