Onze Opti-Coat behandelingen

Van Der Wal Car Detailing

Opti-Coat behandelingen

Van 5 jaar tot onbeperkt garantie. Met Opti-Coat bent u verzekerd van kwaliteit. Van Der Wal Car Detailing is een gecertificeerd Opti-Coat installer. Klanten uit heel Nederland weten ons te vinden. Met meer dan 10 jaar Car Detailing-ervaring kunnen wij onszelf een ware specialist noemen.

Vraag offerte aan
×

Gecertificeerd

Opti-Coat Pro, Pro Plus, Pro3

installer

Opti-Coat is een

Keramisch en kraswerende

coating

 

Opti-Coat biedt

5 jaar tot Onbeperkte garantie

op uw coating

Veelgestelde vragen

Wat is Opti-Coat?

Opti-Coat is een keramische coating die de lak beschermt tegen invloeden van buitenaf. Denk aan vogelpoep, zure regen, hars, strooizout, etc. Het geeft een extreem diepe glans en is water en vuil afstotend.

Krijg ik garantie op een Opti-Coat behandeling?

Ja:
Opti-Coat Pro: 5 jaar garantie, inclusief certificaat.
Opti-Coat Pro Plus: 7 garantie, inclusief certificaat.
Opti-Coat Pro3: onbeperkt garantie, inclusief certificaat.

Is Opti-Coat een glascoating?

Nee, een glascoating zweeft op de lak en slijt na een paar jaar. Opti-Coat wordt één met de lak, waardoor er een extra dikke, blanke lak laag ontstaat die niet slijt.

Moet mijn auto gepolijst worden, voordat deze gecoat wordt?

Ja, voordat de auto gecoat wordt, is het van belang dat wij de lak in de hoogst haalbare staat brengen. Bij een gebruikte auto zal er echter altijd meer polijstwerk aan zitten, dan bij een nieuwe auto.

Bent u overtuigd?

Bent u overtuigd geraakt? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Vraag offerte aan

Onze behandelingen

Opti-Coat Pro

Glans: Medium
Waterafstotend: Medium
Slijtvast: Medium
Maximale bescherming
Self-healing
Kraswerend
Garantie: 5 jaar

Opti-Coat Pro

Opti-Coat Pro Plus

Glans: Goed
Waterafstotend: Goed
Slijtvast: Goed
Maximale bescherming
Self-healing
Kraswerend
Garantie: 7 jaar

Opti-Coat Pro Plus

Opti-Coat Pro3

Glans: Extreem
Waterafstotend: Extreem
Slijtvast: Extreem
Maximale bescherming
Self-healing
Krasbestendig
Garantie: Onbeperkt

Opti-Coat Pro3

Opti-Coat behandelingen

De behandelingen

Bij Van Der Wal Car Detailing kunt u terecht voor diverse behandelingen. Denk aan Opti-Coat Pro, Pro Plus en Pro3. Ook voor het behandelen van het interieur en voor het aanbrengen van XPEL (PPF) kunt u bij ons terecht.

Vraag offerte aan

Webshop Boss of Gloss

Webshop: Boss of Gloss

Om u de service van Van Der Wal Car Detailing thuis aan te bieden zijn wij begonnen met het aanbieden van professionele autopoetsspullen via onze webshop Boss of Gloss. Van velgenreiniger, autoshampoo en microvezeldoeken tot aan wasemmers. Onze spullen zijn direct uit voorraad leverbaar.

BossofGloss.nl

Opti-Coat Nederland

Opti-Coat verdeler Nederland

Van Der Wal Car Detailing is verdeler Opti-Coat Nederland. Dit betekent dat wij in Nederland hét aanspreekpunt zijn voor alles rondom Opti-Coat. Wij mogen zelfs andere detailers opleiden tot gecertificeerd installer. Wilt u meer weten?

Neem contact op

Gecertificeerd installer van XPEL

Transport

Maak kennis met onze transportservice. Wij halen uw kostbaar bezit op en brengen deze veilig naar onze detailstudio. Wilt u na de behandeling zelf naar huis rijden of wilt u dat wij uw voertuig in een gesloten trailer thuisbrengen? Zegt u het maar. Wij regelen het.

Transport

Uitstekend
Gebaseerd op 40 recensies
Vasili Ulasau
Vasili Ulasau
2023-04-06
All was perfect. Thanks Patrick for your work!
Dmitry Kankalovich
Dmitry Kankalovich
2023-04-01
Used these guys services to apply protective film and coating on my new Model Y. Superb work, and they also threw in some bonuses like infotainment screen protection - love it. Highly recommend!
Jorrit Elfferich
Jorrit Elfferich
2023-03-26
Perfect geholpen door Patrick en team. Ontzettend fijn contact, super gastvrij en heel erg blij met het resultaat van Opti-Coat.
Gino Vandenberg
Gino Vandenberg
2022-12-04
Great service! Very satisfied with the Opti coat pro plus that they applied to my new vehicle. The service was quick and they also communicated clearly so I knew what to expect. Highly recommend!
Bart Peters
Bart Peters
2022-11-25
Camper laten coaten met prachtig resultaat, erg tevreden over de service en uitleg. Zeer aangenaam geholpen en te woord gestaan. Kortom aan te bevelen
Joep Hertsig
Joep Hertsig
2022-11-19
Beste Patrick en team. Wederom mijn complimenten over het resultaat van onze tweede wagen. Prachtig om te zien hoe jij en je team zo passioneel bezig zijn met jullie vak.
Sjors ten Hacken
Sjors ten Hacken
2022-11-09
Heel tevreden met de Opti Coat Pro Plus van mijn auto! De hoeveelheid werk viel Patrick tegen, maar alleen het beste was hem goed genoeg. Het resultaat mag er meer dan zijn! Je auto is hier in goede handen en komt als nieuw naar buiten: ik kan Van der Wal volledig aanraden. De coating gaat je een hoop plezier geven.
René
René
2022-10-06
Ik had geen ervaring met welke lakbehandeling dan ook dus ik ben afgegaan op de reviews. En die maakt Patrick meer dan waar. Supercleane werkplaats, duidelijke uitleg over wat ie gaat doen en ik vond de prijs eigenlijk wel meevallen als je nagaat wat je ervoor krijgt. Het resultaat was echt schitterend en je hebt echt te maken met vakmanschap. Een mooie auto bezitten is 1 ding, maar dan wil je voor onderhoud en in dit geval lakbescherming ook dat er vaklui aan werken en dat is bij Van der Wal zeker het geval.

Van Der Wal Car Detailing

Onze studio