Onze Opti-Coat behandelingen

Van Der Wal Car Detailing

Opti-Coat behandelingen

Van 5 jaar tot onbeperkt garantie. Met Opti-Coat bent u verzekerd van kwaliteit. Van Der Wal Car Detailing is een gecertificeerd Opti-Coat installer. Klanten uit heel Nederland weten ons te vinden. Met meer dan 10 jaar Car Detailing-ervaring kunnen wij onszelf een ware specialist noemen.

Vraag offerte aan
×

Gecertificeerd

Opti-Coat Pro, Pro Plus, Pro3

installer

Opti-Coat is een

Keramisch en kraswerende

coating

 

Opti-Coat biedt

5 jaar tot Onbeperkte garantie

op uw coating

Veelgestelde vragen

Wat is Opti-Coat?

Opti-Coat is een keramische coating die de lak beschermt tegen invloeden van buitenaf. Denk aan vogelpoep, zure regen, hars, strooizout, etc. Het geeft een extreem diepe glans en is water en vuil afstotend.

Krijg ik garantie op een Opti-Coat behandeling?

Ja:
Opti-Coat Pro: 5 jaar garantie, inclusief certificaat.
Opti-Coat Pro Plus: 7 garantie, inclusief certificaat.
Opti-Coat Pro3: onbeperkt garantie, inclusief certificaat.

Is Opti-Coat een glascoating?

Nee, een glascoating zweeft op de lak en slijt na een paar jaar. Opti-Coat wordt één met de lak, waardoor er een extra dikke, blanke lak laag ontstaat die niet slijt.

Moet mijn auto gepolijst worden, voordat deze gecoat wordt?

Ja, voordat de auto gecoat wordt, is het van belang dat wij de lak in de hoogst haalbare staat brengen. Bij een gebruikte auto zal er echter altijd meer polijstwerk aan zitten, dan bij een nieuwe auto.

Bent u overtuigd?

Bent u overtuigd geraakt? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Vraag offerte aan

Onze behandelingen

Opti-Coat Pro

Glans: Medium
Waterafstotend: Medium
Slijtvast: Medium
Maximale bescherming
Self-healing
Kraswerend
Garantie: 5 jaar

Opti-Coat Pro

Opti-Coat Pro Plus

Glans: Goed
Waterafstotend: Goed
Slijtvast: Goed
Maximale bescherming
Self-healing
Kraswerend
Garantie: 7 jaar

Opti-Coat Pro Plus

Opti-Coat Pro3

Glans: Extreem
Waterafstotend: Extreem
Slijtvast: Extreem
Maximale bescherming
Self-healing
Krasbestendig
Garantie: Onbeperkt

Opti-Coat Pro3

Opti-Coat behandelingen

De behandelingen

Bij Van Der Wal Car Detailing kunt u terecht voor diverse behandelingen. Denk aan Opti-Coat Pro, Pro Plus en Pro3. Ook voor het behandelen van het interieur en voor het aanbrengen van XPEL (PPF) kunt u bij ons terecht.

Vraag offerte aan

Webshop Boss of Gloss

Webshop: Boss of Gloss

Om u de service van Van Der Wal Car Detailing thuis aan te bieden zijn wij begonnen met het aanbieden van professionele autopoetsspullen via onze webshop Boss of Gloss. Van velgenreiniger, autoshampoo en microvezeldoeken tot aan wasemmers. Onze spullen zijn direct uit voorraad leverbaar.

BossofGloss.nl

Opti-Coat Nederland

Opti-Coat verdeler Nederland

Van Der Wal Car Detailing is verdeler Opti-Coat Nederland. Dit betekent dat wij in Nederland hét aanspreekpunt zijn voor alles rondom Opti-Coat. Wij mogen zelfs andere detailers opleiden tot gecertificeerd installer. Wilt u meer weten?

Neem contact op

Gecertificeerd installer van XPEL

Transport

Maak kennis met onze transportservice. Wij halen uw kostbaar bezit op en brengen deze veilig naar onze detailstudio. Wilt u na de behandeling zelf naar huis rijden of wilt u dat wij uw voertuig in een gesloten trailer thuisbrengen? Zegt u het maar. Wij regelen het.

Transport

Uitstekend
Gebaseerd op 60 recensies
Francisca en Ivo Brand
Francisca en Ivo Brand
2024-03-28
Snelle service en een bijzonder mooi resultaat. Zowel de auto als velgen zijn in nieuwstaat hersteld.
Richard Koekenbier
Richard Koekenbier
2024-03-27
Reageert erg snel op mail en offerte aanvraag. Zeer vriendelijke ontvangst, neemt ruim de tijd voor uitleg en levert klasse werk af! Zeer tevreden.
Casper van 't Hof
Casper van 't Hof
2024-03-26
Vandaag mijn auto mogen ophalen na de behandeling door van der Wal car detailing. Helemaal blij!!! Zeer correcte en nette service! Groet Casper
Jelmer van Dulst
Jelmer van Dulst
2024-03-15
Gisteren mijn BMW 3 serie opgehaald na behandeling met Opti-Coat pro plus, en wat een resultaat, mooier dan nieuw! Na een onfortuinlijke ontmoeting met een was/krasbox borstel zat de lak vol met swirls en lichte krassen duidelijk zichtbaar in zonlicht of onder lampen. Na behandeling (polijsten) krassen volledig weg, en na extra lagen keramische coating ziet hij er beter uit dan nieuw. Kost wat, maar is het dubbel en dwars waard! Zou het iedereen aanraden, als je trots bent op je vierwieler!
Oleksandr
Oleksandr
2024-03-15
Bedankt Patrick en zijn team voor het uitstekende werk. Zeer tevreden over Opti-Coat Pro+ behandeling. De auto is letterlijk beter geworden dan op de dag van aflevering. Echt een aanrader.
Venkat Natarajan
Venkat Natarajan
2024-02-05
Very prompt and clear on the services offered. The Detailers are very knowledgeable and the pricing was very competitive. It was a pleasure to deal with Patrick and we are extremely pleased with the results.
R M
R M
2024-01-26
Ik had een geweldige ervaring. Mooie zaak en schoon ook. Ze zijn vriendelijk, sociaal en hebben verstand van zaken. Ik ben direct geholpen en de prijs was ook erg goed. Bedankt nog Patrick🙏🏽 ik zal zeker terug komen.
Sightwatch
Sightwatch
2023-12-14
Bedankt voor de top service, vakwerk. Xpel PPF Groet, Mark (X5)
Daniel
Daniel
2023-11-16
Patrick heeft een half jaar geleden mijn motor voorzien van een coating en gisteren ook van mijn auto. Wat een professioneel, flexibel en fijn bedrijf om mee te werken. Dankjewel!
Karin van Ophem
Karin van Ophem
2023-10-15
Mijn auto hierheen gebracht vanwege zwarte aanslag die lastig te verwijderen was. Ik kreeg een auto terug die eruit zag als nieuw. Van buiten en van binnen. En dat binnen een dag. Top service.

Van Der Wal Car Detailing

Onze studio