Opti Guard Fabric

Van Der Wal Car Detailing

Opti-Guard Fabric

Opti-Guard Fabric textiel coating creëert een super hydrologische laag om stoffen stoelen, cabrio-daken of andere textieloppervlakken te beschermen. Het is de perfecte keuze voor als u op zoek bent naar een mooie vorm van cardetailing.

Offerte aanvragen
×

Gecertificeerd

Opti-Coat Pro, Pro Plus, Pro3

installer

Opti-Guard Fabric vormt

een extreem sterke binding

van uw autotextiel

 

Opti-Guard Fabric biedt

5 jaar garantie

op uw coating

Opti Guard Fabric bescherming stoffen bekleding

Opti-Guard Fabric

Wanneer er vloeistoffen op de – met Opti-Guard Fabric behandelde – stof komen, zullen deze de stof niet penetreren en dus ook geen vlekken achterlaten. De Opti-Guard Fabric vormt een extreem sterke binding op het vezelniveau van uw autotextiel. Op deze manier ontstaat er een coating, die ondoordringbaar is voor vloeistoffen. Op deze behandeling geven wij 5 jaar garantie.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag offerte aan

Fabric offerte aanvragen

Vraag offerte aan

Er zijn een tal van mogelijke combinaties die wij voor u kunnen realiseren. Wij streven naar 100% tevredenheid bij onze klanten. Om dit te realiseren kijken wij graag samen met u hoe we uw wensen kunnen realiseren.

Vraag offerte aan

Webshop Boss of Gloss

Webshop: Boss of Gloss

Om u de service van Van Der Wal Car Detailing thuis aan te bieden zijn wij begonnen met het aanbieden van professionele autopoetsspullen via onze webshop Boss of Gloss. Van velgenreiniger, autoshampoo en microvezeldoeken tot aan wasemmers. Onze spullen zijn direct uit voorraad leverbaar.

BossofGloss.nl

[trustindex no-registration=google]

Van Der Wal Car Detailing

Onze studio