Opti-Coat Marine

Van Der Wal Car Detailing

Bescherm uw boot tegen krassen, aanslag en verkleuring

Een boot is een forse investering. Om die optimaal te beschermen en ervoor te zorgen dat u uw boot zo lang mogelijk mooi houdt, is de Opti-Coat Marine behandeling van Van Der Wal Car Detailing meer dan gewenst. Kleinere boten behandelen wij op locatie te Cruquius en grotere boten kunnen wij bij u op locatie voorzien van de onzichtbare beschermlaag.

Offerte aanvragen
×

Gecertificeerd

Opti-Coat Pro, Pro Plus, Pro3

installer

Opti-Coat is een

Keramisch en kraswerende

coating

 

Opti-Coat biedt

5 jaar garantie

op uw coating

Veelgestelde vragen

Wat is Opti-Coat?

Opti-Coat is een keramische coating die de lak beschermt tegen invloeden van buitenaf. Denk aan vogelpoep, zure regen, hars, strooizout, etc. Het geeft een extreem diepe glans en is water en vuil afstotend.

Krijg ik garantie op deze behandeling?

Ja. Opti-Coat Pro Marine: 5 garantie, inclusief certificaat.

Moet mijn boot gepolijst worden, voordat deze gecoat wordt?

Ja, voordat de boot gecoat wordt, is het van belang dat wij de lak in de hoogst haalbare staat brengen. Bij een gebruikte boot zal er echter altijd meer polijstwerk aan zitten, dan bij een nieuwe boot.

Bent u overtuigd?

Bent u overtuigd geraakt? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Vraag offerte aan

Opti-Coat Marine met XPEL behandeling

Opti-Coat Marine met XPEL behandeling

Tijdens de Opti-Coat Marine behandeling wordt uw boot voorzien van doorzichtig beschermfolie dat de lak beschermt. Zo blijft uw lak mooi van kleur en worden UV-stralingen geweerd. U voorkomt er ook verkleuringen mee. Daarnaast wordt de lak beschermd tegen andere vervelende zaken, zoals zeepokken en aanslag. Ook corrosie kan worden voorkomen met de Opti-Coat Marine beschermlaag. In combinatie met de XPEL behandeling voorkomt u ook krassen.

Vraag offerte aan

Opti-Coat Marine offerte aanvragen

Vraag offerte aan

Wilt u de lak van uw auto, boot, camper of caravan optimaal beschermen? Wilt u voorkomen dat vervelende, zoals steenslag krassen veroorzaken? Dan bent u bij Van Der Wal Car Detailing aan het juiste adres. Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent en daarom luisteren wij ook aandachtig naar uw wensen. Wij streven naar een 100% klanttevredenheid. U krijgt ook 5 jaar garantie op onze behandelingen die in onze studio te Cruquius of bij u op locatie kunnen uitvoeren. Wilt u kennismaken en de opties bespreken? Vraag dan direct een offerte aan.

Vraag offerte aan

Webshop Boss of Gloss

Boss of Gloss webshop; zelf uw voertuig beschermen

In onze webshop Boss of Gloss vindt u een uitgebreid assortiment van professionele spullen waarmee u thuis kunt genieten van de service van Van Der Wal Car Detailing. Wij bieden producten aan, zoals speciale microvezeldoeken en shampoos, velgenreiniger en toebehoren, zoals emmers. Ons assortiment is niet alleen zeer extensief, maar ook direct uit voorraad leverbaar.

BossofGloss.nl

[trustindex no-registration=google]

Van Der Wal Car Detailing

Onze studio