Opti-Coat Marine

Van Der Wal Car Detailing

Bescherm uw boot tegen krassen, aanslag en verkleuring

Een boot is een forse investering. Om die optimaal te beschermen en ervoor te zorgen dat u uw boot zo lang mogelijk mooi houdt, is de Opti-Coat Marine behandeling van Van Der Wal Car Detailing meer dan gewenst. Kleinere boten behandelen wij op locatie te Cruquius en grotere boten kunnen wij bij u op locatie voorzien van de onzichtbare beschermlaag.

Offerte aanvragen
×

Gecertificeerd

Opti-Coat Pro, Pro Plus, Pro3

installer

Opti-Coat is een

Keramisch en kraswerende

coating

 

Opti-Coat biedt

5 jaar garantie

op uw coating

Veelgestelde vragen

Wat is Opti-Coat?

Opti-Coat is een keramische coating die de lak beschermt tegen invloeden van buitenaf. Denk aan vogelpoep, zure regen, hars, strooizout, etc. Het geeft een extreem diepe glans en is water en vuil afstotend.

Krijg ik garantie op deze behandeling?

Ja. Opti-Coat Pro Marine: 5 garantie, inclusief certificaat.

Moet mijn boot gepolijst worden, voordat deze gecoat wordt?

Ja, voordat de boot gecoat wordt, is het van belang dat wij de lak in de hoogst haalbare staat brengen. Bij een gebruikte boot zal er echter altijd meer polijstwerk aan zitten, dan bij een nieuwe boot.

Bent u overtuigd?

Bent u overtuigd geraakt? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Vraag offerte aan

Opti-Coat Marine met XPEL behandeling

Opti-Coat Marine met XPEL behandeling

Tijdens de Opti-Coat Marine behandeling wordt uw boot voorzien van doorzichtig beschermfolie dat de lak beschermt. Zo blijft uw lak mooi van kleur en worden UV-stralingen geweerd. U voorkomt er ook verkleuringen mee. Daarnaast wordt de lak beschermd tegen andere vervelende zaken, zoals zeepokken en aanslag. Ook corrosie kan worden voorkomen met de Opti-Coat Marine beschermlaag. In combinatie met de XPEL behandeling voorkomt u ook krassen.

Vraag offerte aan

Opti-Coat Marine offerte aanvragen

Vraag offerte aan

Wilt u de lak van uw auto, boot, camper of caravan optimaal beschermen? Wilt u voorkomen dat vervelende, zoals steenslag krassen veroorzaken? Dan bent u bij Van Der Wal Car Detailing aan het juiste adres. Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent en daarom luisteren wij ook aandachtig naar uw wensen. Wij streven naar een 100% klanttevredenheid. U krijgt ook 5 jaar garantie op onze behandelingen die in onze studio te Cruquius of bij u op locatie kunnen uitvoeren. Wilt u kennismaken en de opties bespreken? Vraag dan direct een offerte aan.

Vraag offerte aan

Webshop Boss of Gloss

Boss of Gloss webshop; zelf uw voertuig beschermen

In onze webshop Boss of Gloss vindt u een uitgebreid assortiment van professionele spullen waarmee u thuis kunt genieten van de service van Van Der Wal Car Detailing. Wij bieden producten aan, zoals speciale microvezeldoeken en shampoos, velgenreiniger en toebehoren, zoals emmers. Ons assortiment is niet alleen zeer extensief, maar ook direct uit voorraad leverbaar.

BossofGloss.nl

Uitstekend
Gebaseerd op 56 recensies
Venkat Natarajan
Venkat Natarajan
2024-02-05
Very prompt and clear on the services offered. The Detailers are very knowledgeable and the pricing was very competitive. It was a pleasure to deal with Patrick and we are extremely pleased with the results.
R M
R M
2024-01-26
Ik had een geweldige ervaring. Mooie zaak en schoon ook. Ze zijn vriendelijk, sociaal en hebben verstand van zaken. Ik ben direct geholpen en de prijs was ook erg goed. Bedankt nog Patrick🙏🏽 ik zal zeker terug komen.
Sightwatch
Sightwatch
2023-12-14
Bedankt voor de top service, vakwerk. Xpel PPF Groet, Mark (X5)
Daniel
Daniel
2023-11-16
Patrick heeft een half jaar geleden mijn motor voorzien van een coating en gisteren ook van mijn auto. Wat een professioneel, flexibel en fijn bedrijf om mee te werken. Dankjewel!
Karin van Ophem
Karin van Ophem
2023-10-15
Mijn auto hierheen gebracht vanwege zwarte aanslag die lastig te verwijderen was. Ik kreeg een auto terug die eruit zag als nieuw. Van buiten en van binnen. En dat binnen een dag. Top service.
Niels de Koning
Niels de Koning
2023-10-06
Onze Ford Puma st line x gold laten coaten met opticoat pro. Een snelle en duidelijke offerte vooraf gekregen en erg prettig contact met Patrick en zijn collega. Goede uitleg en gastvrij ontvangst. Auto was binnen 2 dagen klaar. Super service
Johnny Besman
Johnny Besman
2023-10-04
Ik ben heel erg tevreden met de full front xpel (ppf) van mijn auto, Diep respect voor de afwerking tot nu toe. Ze hebben extra en meer geleverd dan ik had verwacht en daar word ik nou blij van, De service is top. Daarom beveel ik Van der wal car detailing aan. Heren nogmaals bedankt voor het afzetten en ophalen bij het dichtstbijzijnde busstation bij jullie in de buurt.
Ozgur Ertem
Ozgur Ertem
2023-09-21
I recently took my 2006 Aston Martin DB9 Volante to Van der Wal Car Detailing, and couldn't be happier with the outcome. From the moment I entered their facility, I knew my car was in expert hands. Patrick and his team treated my DB9 to an OptiCoat Pro Plus coating, and the end result was nothing short of phenomenal. The level of shine and protection it now has is incredible—my car has never looked better! What impressed me most was not just the quality of the work, but also the attention to detail that went into the entire process. I highly recommend Van der Wal Car Detailing for anyone looking to give their car the top-notch treatment it deserves.
Sander Brouwer
Sander Brouwer
2023-08-19
Mijn twee jaar oude auto weer in nieuw staat en behandeld met opti-coat pro plus. Vriendelijk, alle tijd voor uitleg over mogelijkheden en onmogelijkheden. Afspraken worden nagekomen en lekkere koffie. Zeer tevreden!
Daryl Baars
Daryl Baars
2023-08-10
Fijn in de communicatie, duidelijke afspraken, eerlijk advies, denken goed mee. Patrick en team, echt een aanrader.

Van Der Wal Car Detailing

Onze studio