Opti-Coat Marine

Van Der Wal Car Detailing

Bescherm uw boot tegen krassen, aanslag en verkleuring

Een boot is een forse investering. Om die optimaal te beschermen en ervoor te zorgen dat u uw boot zo lang mogelijk mooi houdt, is de Opti-Coat Marine behandeling van Van Der Wal Car Detailing meer dan gewenst. Kleinere boten behandelen wij op locatie te Cruquius en grotere boten kunnen wij bij u op locatie voorzien van de onzichtbare beschermlaag.

Offerte aanvragen
×

Gecertificeerd

Opti-Coat Pro, Pro Plus, Pro3

installer

Opti-Coat is een

Keramisch en kraswerende

coating

 

Opti-Coat biedt

5 jaar garantie

op uw coating

Veelgestelde vragen

Wat is Opti-Coat?

Opti-Coat is een keramische coating die de lak beschermt tegen invloeden van buitenaf. Denk aan vogelpoep, zure regen, hars, strooizout, etc. Het geeft een extreem diepe glans en is water en vuil afstotend.

Krijg ik garantie op deze behandeling?

Ja. Opti-Coat Pro Marine: 5 garantie, inclusief certificaat.

Moet mijn boot gepolijst worden, voordat deze gecoat wordt?

Ja, voordat de boot gecoat wordt, is het van belang dat wij de lak in de hoogst haalbare staat brengen. Bij een gebruikte boot zal er echter altijd meer polijstwerk aan zitten, dan bij een nieuwe boot.

Bent u overtuigd?

Bent u overtuigd geraakt? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Vraag offerte aan

Opti-Coat Marine met XPEL behandeling

Opti-Coat Marine met XPEL behandeling

Tijdens de Opti-Coat Marine behandeling wordt uw boot voorzien van doorzichtig beschermfolie dat de lak beschermt. Zo blijft uw lak mooi van kleur en worden UV-stralingen geweerd. U voorkomt er ook verkleuringen mee. Daarnaast wordt de lak beschermd tegen andere vervelende zaken, zoals zeepokken en aanslag. Ook corrosie kan worden voorkomen met de Opti-Coat Marine beschermlaag. In combinatie met de XPEL behandeling voorkomt u ook krassen.

Vraag offerte aan

Opti-Coat Marine offerte aanvragen

Vraag offerte aan

Wilt u de lak van uw auto, boot, camper of caravan optimaal beschermen? Wilt u voorkomen dat vervelende, zoals steenslag krassen veroorzaken? Dan bent u bij Van Der Wal Car Detailing aan het juiste adres. Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent en daarom luisteren wij ook aandachtig naar uw wensen. Wij streven naar een 100% klanttevredenheid. U krijgt ook 5 jaar garantie op onze behandelingen die in onze studio te Cruquius of bij u op locatie kunnen uitvoeren. Wilt u kennismaken en de opties bespreken? Vraag dan direct een offerte aan.

Vraag offerte aan

Webshop Boss of Gloss

Boss of Gloss webshop; zelf uw voertuig beschermen

In onze webshop Boss of Gloss vindt u een uitgebreid assortiment van professionele spullen waarmee u thuis kunt genieten van de service van Van Der Wal Car Detailing. Wij bieden producten aan, zoals speciale microvezeldoeken en shampoos, velgenreiniger en toebehoren, zoals emmers. Ons assortiment is niet alleen zeer extensief, maar ook direct uit voorraad leverbaar.

BossofGloss.nl

Uitstekend
Gebaseerd op 40 recensies
Vasili Ulasau
Vasili Ulasau
2023-04-06
All was perfect. Thanks Patrick for your work!
Dmitry Kankalovich
Dmitry Kankalovich
2023-04-01
Used these guys services to apply protective film and coating on my new Model Y. Superb work, and they also threw in some bonuses like infotainment screen protection - love it. Highly recommend!
Jorrit Elfferich
Jorrit Elfferich
2023-03-26
Perfect geholpen door Patrick en team. Ontzettend fijn contact, super gastvrij en heel erg blij met het resultaat van Opti-Coat.
Gino Vandenberg
Gino Vandenberg
2022-12-04
Great service! Very satisfied with the Opti coat pro plus that they applied to my new vehicle. The service was quick and they also communicated clearly so I knew what to expect. Highly recommend!
Bart Peters
Bart Peters
2022-11-25
Camper laten coaten met prachtig resultaat, erg tevreden over de service en uitleg. Zeer aangenaam geholpen en te woord gestaan. Kortom aan te bevelen
Joep Hertsig
Joep Hertsig
2022-11-19
Beste Patrick en team. Wederom mijn complimenten over het resultaat van onze tweede wagen. Prachtig om te zien hoe jij en je team zo passioneel bezig zijn met jullie vak.
Sjors ten Hacken
Sjors ten Hacken
2022-11-09
Heel tevreden met de Opti Coat Pro Plus van mijn auto! De hoeveelheid werk viel Patrick tegen, maar alleen het beste was hem goed genoeg. Het resultaat mag er meer dan zijn! Je auto is hier in goede handen en komt als nieuw naar buiten: ik kan Van der Wal volledig aanraden. De coating gaat je een hoop plezier geven.
René
René
2022-10-06
Ik had geen ervaring met welke lakbehandeling dan ook dus ik ben afgegaan op de reviews. En die maakt Patrick meer dan waar. Supercleane werkplaats, duidelijke uitleg over wat ie gaat doen en ik vond de prijs eigenlijk wel meevallen als je nagaat wat je ervoor krijgt. Het resultaat was echt schitterend en je hebt echt te maken met vakmanschap. Een mooie auto bezitten is 1 ding, maar dan wil je voor onderhoud en in dit geval lakbescherming ook dat er vaklui aan werken en dat is bij Van der Wal zeker het geval.

Van Der Wal Car Detailing

Onze studio