Opti-Coat RV | Campers en caravans

Van Der Wal Car Detailing

Bescherm uw camper of caravan tegen krassen en verkleuring

Uw camper of caravan wilt u het liefste zo lang mogelijk mooi houden. Verkleuring van de lak en waskrasjes kunnen een doorn in het oog zijn, maar hoe zorgt u ervoor dat uw voertuig optimaal beschermd is? Met Opti-Coat RV van Van Der Wal Car Detailing kunt u daarvoor zorgen. Opti-Coat RV is speciaal voor ontwikkeld voor campers en caravans.

Offerte aanvragen
×

Gecertificeerd

Opti-Coat Pro, Pro Plus, Pro3

installer

Opti-Coat is een

Keramisch en kraswerende

coating

 

Opti-Coat biedt

5 jaar garantie

op uw coating

Veelgestelde vragen

Wat is Opti-Coat?

Opti-Coat is een keramische coating die de lak beschermt tegen invloeden van buitenaf. Denk aan vogelpoep, zure regen, hars, strooizout, etc. Het geeft een extreem diepe glans en is water en vuil afstotend.

Krijg ik garantie op deze behandeling?

Ja. Opti-Coat Pro Plus: 5 garantie, inclusief certificaat.

Moet mijn camper gepolijst worden, voordat deze gecoat wordt?

Ja, voordat de camper gecoat wordt, is het van belang dat wij de lak in de hoogst haalbare staat brengen. Bij een gebruikte camper zal er echter altijd meer polijstwerk aan zitten, dan bij een nieuwe camper.

Bent u overtuigd?

Bent u overtuigd geraakt? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Vraag offerte aan

Opti-Coat RV en XPEL

Opti-Coat RV + XPEL

Opti-Coat RV komt nog beter tot zijn recht als u dit combineert met XPEL. Met XPEL wordt er een beschermfolie op camper of caravan geplaatst. Het folie beschermt uw voertuig niet alleen tegen harde voorwerpen en steenslag, maar ook tegen UV-stralingen. Het folie gaat ook de verkleuring van uw lak tegen. Caravans en campers worden in onze studio te Cruquius behandeld.

Vraag offerte aan

Opti-Coat RV offerte aanvragen

Vraag offerte aan

Bij Van der Wal Car Detailing best u aan het juiste adres wanneer u op zoek bent naar de beste en onzichtbare beschermlaag voor op uw auto, camper, boot of caravan. Wij streven naar een 100% klanttevredenheid en wij luisteren aandachtig naar uw wensen. Daarnaast krijgt u 5 jaar garantie op de Opti-Coat RV behandeling. Wilt u kennismaken en de mogelijkheden met ons bespreken? Vraag dan direct een offerte aan.

Vraag offerte aan

Webshop Boss of Gloss

Boss of Gloss webshop; zelf uw voertuig beschermen

In onze webshop Boss of Gloss vindt u een uitgebreid assortiment van professionele spullen waarmee u thuis kunt genieten van de service van Van Der Wal Car Detailing. Wij bieden producten aan, zoals speciale microvezeldoeken en shampoos, velgenreiniger en toebehoren, zoals emmers. Ons assortiment is niet alleen zeer extensief, maar ook direct uit voorraad leverbaar.

BossofGloss.nl

[trustindex no-registration=google]

Van Der Wal Car Detailing

Onze studio