XPEL | Anti steenslag folie

Van Der Wal Car Detailing

XPEL (PPF): bescherming tegen steenslag en krassen

Steenslag en krassen op uw auto zijn zaken waar in de regel weinig tegen te doen is. Tenzij u kiest voor een stevige beschermlaag die uw auto, boot, camper of caravan optimaal beschermt. Van Der Wal Car Detailing kan een dikke en onzichtbare folielaag aanbrengen, zodat harde voorwerpen de lak niet kunnen beschadigen. Deze speciale folielaag van 150 micron wordt ook wel XPEL of Paint Protection (PPF) genoemd. Dat ook goed te combineren is met een Opti-Coat, Pro Plus en Pro3 behandeling.

Offerte aanvragen
×

XPEL biedt

10 jaar garantie

op de folie

De lak is

Blijvend beschermd

tegen krassen en steenslag

Wij zijn een

Gecertificeerd installer

van XPEL

XPEL aanbrengen

Bekijk de opties

Vraag offerte aan

XPEL full front

Volledige voorkant
Voorbumpers, motorkap, zijschermen, spiegels, A-stijlen

XPEL full car

Volledige auto
Alle panelen worden voorzien van XPEL

XPEL Custom choice

Maatwerk
U kiest zelf op welke delen u de folie wilt laten aanbrengen.

Veelgestelde vragen

Hoe lang garantie krijg ik op XPEL?

XPEL biedt 10 jaar garantie op de folie.

Wanneer kan ik XPEL het beste laten plakken?

Het beste is om XPEL aan te brengen als de auto fabriek af is of net is gespoten. Dan is de lak op het best en komt de folie het best tot zijn recht. Steenslagjes en bobbels in de lak worden uitvergroot door de folie. Daarom polijsten wij iedere auto voordat wij deze behandelen. Ook met een gebruikte auto kunt u voor XPEL bij ons terecht. We zullen dan hoogstwaarschijnlijk alleen extra moeten polijsten.

Hoe lang duurt de behandeling?

Dit is afhankelijk van het voertuig en welke delen wij van het voertuig moeten plakken. Wij zijn gemiddeld 1 a 2 dagen bezig als we slechts de voorkant van de auto hoeven te plakken. Dit kan oplopen tot een werkweek wanneer we de hele auto moeten plakken.

Kan ik XPEL combineren met Opti-Coat?

Ja. Je kunt XPEL combineren met Opti-Coat. XPEL zorgt namelijk voor een zekere krasbestendigheid en voorkomt steenslag. Opti-Coat versterkt de glans en kleur van de auto.

Bent u overtuigd?

Bent u overtuigd geraakt? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Vraag offerte aan

Onzichtbare beschermlaag op de lak van uw voertuig

Onzichtbare beschermlaag op de lak van uw voertuig

De onzichtbare beschermlaag kan zowel op kwetsbare onderdelen als over uw gehele voertuig worden aangebracht. Bumpers, zijschermen, de motorkap en spiegels kunnen optimaal beschermd worden met de anti steenslag folie. Die elastisch en nagenoeg ondoordringbaar is. U kunt ook kiezen voor een complete Ultimate Fusion behandeling waarbij uw auto volledig wordt voorzien van een beschermende en zelfherstellende folielaag. Die ook waterafstotend is en ervoor zorgt dat uw voertuig eenvoudig schoon te maken is.

Vraag offerte aan

XPEL voor vrijwel iedere soort lak

XPEL voor vrijwel iedere soort lak

Heeft uw parelmoer lak of juist een matte lak? Dat is geen probleem. XPEL is geschikt voor vrijwel iedere lak. Uw auto wordt in dezelfde mate beschermd tegen steenslag en harde voorwerpen die uw voertuig kunnen raken en beschadigen. Zonder dat u ziet dat uw auto van een beschermlaag is voorzien. Een groot voordeel van onze Ultimate Fusion behandeling is dat u 10 jaar garantie krijgt. Op zowel de Full front als op de Full car behandeling die Van Der Wal Car Detailing aanbiedt.

Vraag offerte aan

Webshop Boss of Gloss

Boss of Gloss webshop; zelf uw auto beschermen

Wilt u thuis genieten van de service van Van Der Wal Car Detailing? Dan bent u van harte uitgenodigd om onze webshop Boss of Gloss te bezoeken. In onze webshop bieden wij professionele producten aan waarmee u uw voertuig optimaal kunt reinigen en beschermen. Van velgenreiniger tot aan emmers en van autoshampoo tot aan speciale microvezeldoeken. Ons assortiment is zeer uitgebreid en alles is ook direct uit voorraad leverbaar.

BossofGloss.nl

Uitstekend
Gebaseerd op 56 recensies
Venkat Natarajan
Venkat Natarajan
2024-02-05
Very prompt and clear on the services offered. The Detailers are very knowledgeable and the pricing was very competitive. It was a pleasure to deal with Patrick and we are extremely pleased with the results.
R M
R M
2024-01-26
Ik had een geweldige ervaring. Mooie zaak en schoon ook. Ze zijn vriendelijk, sociaal en hebben verstand van zaken. Ik ben direct geholpen en de prijs was ook erg goed. Bedankt nog Patrick🙏🏽 ik zal zeker terug komen.
Sightwatch
Sightwatch
2023-12-14
Bedankt voor de top service, vakwerk. Xpel PPF Groet, Mark (X5)
Daniel
Daniel
2023-11-16
Patrick heeft een half jaar geleden mijn motor voorzien van een coating en gisteren ook van mijn auto. Wat een professioneel, flexibel en fijn bedrijf om mee te werken. Dankjewel!
Karin van Ophem
Karin van Ophem
2023-10-15
Mijn auto hierheen gebracht vanwege zwarte aanslag die lastig te verwijderen was. Ik kreeg een auto terug die eruit zag als nieuw. Van buiten en van binnen. En dat binnen een dag. Top service.
Niels de Koning
Niels de Koning
2023-10-06
Onze Ford Puma st line x gold laten coaten met opticoat pro. Een snelle en duidelijke offerte vooraf gekregen en erg prettig contact met Patrick en zijn collega. Goede uitleg en gastvrij ontvangst. Auto was binnen 2 dagen klaar. Super service
Johnny Besman
Johnny Besman
2023-10-04
Ik ben heel erg tevreden met de full front xpel (ppf) van mijn auto, Diep respect voor de afwerking tot nu toe. Ze hebben extra en meer geleverd dan ik had verwacht en daar word ik nou blij van, De service is top. Daarom beveel ik Van der wal car detailing aan. Heren nogmaals bedankt voor het afzetten en ophalen bij het dichtstbijzijnde busstation bij jullie in de buurt.
Ozgur Ertem
Ozgur Ertem
2023-09-21
I recently took my 2006 Aston Martin DB9 Volante to Van der Wal Car Detailing, and couldn't be happier with the outcome. From the moment I entered their facility, I knew my car was in expert hands. Patrick and his team treated my DB9 to an OptiCoat Pro Plus coating, and the end result was nothing short of phenomenal. The level of shine and protection it now has is incredible—my car has never looked better! What impressed me most was not just the quality of the work, but also the attention to detail that went into the entire process. I highly recommend Van der Wal Car Detailing for anyone looking to give their car the top-notch treatment it deserves.
Sander Brouwer
Sander Brouwer
2023-08-19
Mijn twee jaar oude auto weer in nieuw staat en behandeld met opti-coat pro plus. Vriendelijk, alle tijd voor uitleg over mogelijkheden en onmogelijkheden. Afspraken worden nagekomen en lekkere koffie. Zeer tevreden!
Daryl Baars
Daryl Baars
2023-08-10
Fijn in de communicatie, duidelijke afspraken, eerlijk advies, denken goed mee. Patrick en team, echt een aanrader.

Van Der Wal Car Detailing

Onze studio