XPEL | Anti steenslag folie

Van Der Wal Car Detailing

XPEL (PPF): bescherming tegen steenslag en krassen

Steenslag en krassen op uw auto zijn zaken waar in de regel weinig tegen te doen is. Tenzij u kiest voor een stevige beschermlaag die uw auto, boot, camper of caravan optimaal beschermt. Van Der Wal Car Detailing kan een dikke en onzichtbare folielaag aanbrengen, zodat harde voorwerpen de lak niet kunnen beschadigen. Deze speciale folielaag van 150 micron wordt ook wel XPEL of Paint Protection (PPF) genoemd. Dat ook goed te combineren is met een Opti-Coat, Pro Plus en Pro3 behandeling.

Offerte aanvragen
×

XPEL biedt

10 jaar garantie

op de folie

De lak is

Blijvend beschermd

tegen krassen en steenslag

Wij zijn een

Gecertificeerd installer

van XPEL

XPEL aanbrengen

Bekijk de opties

Vraag offerte aan

XPEL full front

Volledige voorkant
Voorbumpers, motorkap, zijschermen, spiegels, A-stijlen

XPEL full car

Volledige auto
Alle panelen worden voorzien van XPEL

XPEL Custom choice

Maatwerk
U kiest zelf op welke delen u de folie wilt laten aanbrengen.

Veelgestelde vragen

Hoe lang garantie krijg ik op XPEL?

XPEL biedt 10 jaar garantie op de folie.

Wanneer kan ik XPEL het beste laten plakken?

Het beste is om XPEL aan te brengen als de auto fabriek af is of net is gespoten. Dan is de lak op het best en komt de folie het best tot zijn recht. Steenslagjes en bobbels in de lak worden uitvergroot door de folie. Daarom polijsten wij iedere auto voordat wij deze behandelen. Ook met een gebruikte auto kunt u voor XPEL bij ons terecht. We zullen dan hoogstwaarschijnlijk alleen extra moeten polijsten.

Hoe lang duurt de behandeling?

Dit is afhankelijk van het voertuig en welke delen wij van het voertuig moeten plakken. Wij zijn gemiddeld 1 a 2 dagen bezig als we slechts de voorkant van de auto hoeven te plakken. Dit kan oplopen tot een werkweek wanneer we de hele auto moeten plakken.

Kan ik XPEL combineren met Opti-Coat?

Ja. Je kunt XPEL combineren met Opti-Coat. XPEL zorgt namelijk voor een zekere krasbestendigheid en voorkomt steenslag. Opti-Coat versterkt de glans en kleur van de auto.

Bent u overtuigd?

Bent u overtuigd geraakt? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Vraag offerte aan

Onzichtbare beschermlaag op de lak van uw voertuig

Onzichtbare beschermlaag op de lak van uw voertuig

De onzichtbare beschermlaag kan zowel op kwetsbare onderdelen als over uw gehele voertuig worden aangebracht. Bumpers, zijschermen, de motorkap en spiegels kunnen optimaal beschermd worden met de anti steenslag folie. Die elastisch en nagenoeg ondoordringbaar is. U kunt ook kiezen voor een complete Ultimate Fusion behandeling waarbij uw auto volledig wordt voorzien van een beschermende en zelfherstellende folielaag. Die ook waterafstotend is en ervoor zorgt dat uw voertuig eenvoudig schoon te maken is.

Vraag offerte aan

XPEL voor vrijwel iedere soort lak

XPEL voor vrijwel iedere soort lak

Heeft uw parelmoer lak of juist een matte lak? Dat is geen probleem. XPEL is geschikt voor vrijwel iedere lak. Uw auto wordt in dezelfde mate beschermd tegen steenslag en harde voorwerpen die uw voertuig kunnen raken en beschadigen. Zonder dat u ziet dat uw auto van een beschermlaag is voorzien. Een groot voordeel van onze Ultimate Fusion behandeling is dat u 10 jaar garantie krijgt. Op zowel de Full front als op de Full car behandeling die Van Der Wal Car Detailing aanbiedt.

Vraag offerte aan

Webshop Boss of Gloss

Boss of Gloss webshop; zelf uw auto beschermen

Wilt u thuis genieten van de service van Van Der Wal Car Detailing? Dan bent u van harte uitgenodigd om onze webshop Boss of Gloss te bezoeken. In onze webshop bieden wij professionele producten aan waarmee u uw voertuig optimaal kunt reinigen en beschermen. Van velgenreiniger tot aan emmers en van autoshampoo tot aan speciale microvezeldoeken. Ons assortiment is zeer uitgebreid en alles is ook direct uit voorraad leverbaar.

BossofGloss.nl

[trustindex no-registration=google]

Van Der Wal Car Detailing

Onze studio