Van Der Wal Car Detailing

Veelgestelde vragen

×

Veelgestelde vragen

Wat is Opti-Coat?

Opti-Coat is een keramische coating die de lak beschermt tegen invloeden van buitenaf. Denk aan vogelpoep, zure regen, hars, strooizout, etc. Het geeft een extreem diepe glans en is water en vuil afstotend.

Is Opti-Coat een glascoating?

Nee, een glascoating zweeft op de lak en slijt na een paar jaar. Opti-Coat wordt één met de lak, waardoor er een extra dikke, blanke lak laag ontstaat die niet slijt.

Is Opti-Coat alleen voor nieuwe auto’s?

Nee, Opti-Coat is geschikt voor zowel nieuwe als gebruikte auto’s.

Moet mijn auto gepolijst worden, voordat deze gecoat wordt?

Ja, voordat de auto gecoat wordt, is het van belang dat wij de lak in de hoogst haalbare staat brengen. Bij een gebruikte auto zal er echter altijd meer polijstwerk aan zitten, dan bij een nieuwe auto.

Hoe lang duurt de behandeling?

Bij een nieuwe auto zijn wij één dag met de auto bezig, bij een gebruikte auto twee dagen en bij Opti-Coat Pro3 drie tot vier dagen.

Als ik mijn auto bij jullie achter laat, staat deze daar dan veilig?

Ja, bij ons staat uw auto altijd binnen in onze exclusieve detailstudio met hoogwaardig alarm, video bewaking en 24-uurs beveiliging.

Is Opti-Coat alleen voor auto's?

Nee. Opti-Coat is ook toe te passen op motoren.

Krijg ik garantie op een Opti-Coat behandeling?

Ja:

  • Opti-Coat Pro: 5 jaar garantie, inclusief certificaat.
  • Opti-Coat Pro Plus: 7 garantie, inclusief certificaat.
  • Opti-Coat Pro3: onbeperkt garantie, inclusief certificaat.

Wat moet ik doen als ik schade aan mijn auto heb die gecoat is?

De gespoten delen zullen opnieuw gecoat moeten worden. Dit kan na twee weken.

Andere vraag?

Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Neem contact met ons op.

Neem contact op

Uitstekend
Gebaseerd op 50 recensies
Johnny Besman
Johnny Besman
2023-10-04
Ik ben heel erg tevreden met de full front xpel (ppf) van mijn auto, Diep respect voor de afwerking tot nu toe. Ze hebben extra en meer geleverd dan ik had verwacht en daar word ik nou blij van, De service is top. Daarom beveel ik Van der wal car detailing aan. Heren nogmaals bedankt voor het afzetten en ophalen bij het dichtstbijzijnde busstation bij jullie in de buurt.
Ozgur Ertem
Ozgur Ertem
2023-09-21
I recently took my 2006 Aston Martin DB9 Volante to Van der Wal Car Detailing, and couldn't be happier with the outcome. From the moment I entered their facility, I knew my car was in expert hands. Patrick and his team treated my DB9 to an OptiCoat Pro Plus coating, and the end result was nothing short of phenomenal. The level of shine and protection it now has is incredible—my car has never looked better! What impressed me most was not just the quality of the work, but also the attention to detail that went into the entire process. I highly recommend Van der Wal Car Detailing for anyone looking to give their car the top-notch treatment it deserves.
Sander Brouwer
Sander Brouwer
2023-08-19
Mijn twee jaar oude auto weer in nieuw staat en behandeld met opti-coat pro plus. Vriendelijk, alle tijd voor uitleg over mogelijkheden en onmogelijkheden. Afspraken worden nagekomen en lekkere koffie. Zeer tevreden!
Daryl Baars
Daryl Baars
2023-08-10
Fijn in de communicatie, duidelijke afspraken, eerlijk advies, denken goed mee. Patrick en team, echt een aanrader.
Oliver Krul
Oliver Krul
2023-07-25
Vrijdag ochtend auto gebracht voor een Xpel ultimate glossy black ppf behandeling van mijn dak, verder mijn b en c stijlen laten doen in Xpel ultimate clear, en tot slot mijn voor en achterlichten laten tinten. Zaterdagochtend auto weer opgehaald, mijn mond viel open wat een super glossy dak en de getinte lichten super gedaan, en als service ook nog mijn dak in de opti coat gezet. Ook advies gekregen om mijn remklauwen te laten kleuren, dit kan dus ook bij Van der Wal. Wat een geweldige superstore is Van der Wal Detailing. super bedankt !!!!!
Val Argunov
Val Argunov
2023-05-29
Perfecte dienstverlening!
Timo Lowie
Timo Lowie
2023-05-21
Wat een toppers!!! De auto is van binnen en buiten compleet gereinigd en ziet er super mooi uit. Super leuke en aardige mensen (o.a. Mike) Echt heel mooi gedaan! Hartelijk dank en ik kom vaker!
Adrian McPhee
Adrian McPhee
2023-05-18
Excellent communication and super results with the ceramic coating of my car.
ENTERTAINIT!
ENTERTAINIT!
2023-05-15
Mijn Cupra Formentor in de OptiCoat Pro plus laten zetten. Patrick is super vriendelijk en vakkundig en heeft de auto uitmuntend gepoetst en gecoat. Echt een mega verschil met hoe deze was. Super tevreden en ik raad hem zeker aan!
Jack Linssen
Jack Linssen
2023-05-08
niet alleen zijn ze ontzettend goed in hun werk, ook zijn het erg vriendelijke en behulpzame mensen. Coating op auto was sneller klaar als verwacht en ziet er ontzettend mooi uit!. echt vakwerk!! Zeer zeker aan te raden! Zeer behulpzaam en goede adviezen!

Van Der Wal Car Detailing

Onze studio