Opti Guard Leather

Van Der Wal Car Detailing

Opti-Guard Leather

De Opti-Guard Leather coating bevat speciale bestanddelen, zodat het uiterlijk van het leder of van het vinyl blijft, zoals de fabrikant het bedoeld heeft. Dé perfecte keuze voor als u op zoek bent naar een complete vorm van cardetailing.

Offerte aanvragen
×

Gecertificeerd

Opti-Coat Pro, Pro Plus, Pro3

installer

Opti-Guard Leather voorkomt

Verkleuren en vlekvorming

in het interieur

 

Opti-Guard Leather biedt

5 jaar tot Onbeperkte garantie

op uw coating

Opti-Guard Leather bescherming leren bekleding

Opti-Guard Leather

Opti-Guard Leather creëert een hydrofobe en zeer geconcentreerde UV-beschermer. Dit zorgt ervoor dat leder en vinyl niet vroegtijdig verouderen en craqueleren. De coating beschermt tegen verkleuren en vlekvorming van onder andere spijkerbroeken en lederen riemen. Opti-Guard Leather is een leerbehandeling voor uw auto met een hybride coating die een sterke, maar zeer flexibele bescherming biedt aan leder en vinyl. Op deze behandeling verlenen wij 5 jaar garantie.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag offerte aan

Opti-Coat leer

Vraag offerte aan

Er zijn een tal van mogelijke combinaties die wij voor u kunnen realiseren. Wij streven naar 100% tevredenheid bij onze klanten. Om dit te realiseren kijken wij graag samen met u hoe we uw wensen kunnen realiseren.

Vraag offerte aan

Webshop Boss of Gloss

Webshop: Boss of Gloss

Om u de service van Van Der Wal Car Detailing thuis aan te bieden zijn wij begonnen met het aanbieden van professionele autopoetsspullen via onze webshop Boss of Gloss. Van velgenreiniger, autoshampoo en microvezeldoeken tot aan wasemmers. Onze spullen zijn direct uit voorraad leverbaar.

BossofGloss.nl

[trustindex no-registration=google]

Van Der Wal Car Detailing

Onze studio